Ce sfaturi au specialistii in relatii de cuplu pentru o casnicie de succes?

Ce sfaturi au specialistii in relatii de cuplu pentru o casnicie de succes?

Puteți lucra la construirea abilităților de relații fundamentale, indiferent dacă ați fost într-o relație timp de o săptămână sau un deceniu. Dezvoltarea obiceiurilor și modelelor pozitive pentru crearea și menținerea unei relații extraordinare necesită o aplicare conștientă și repetarea unui bun comportament și comunicare. Odată ce aceste obiceiuri au fost stabilite între dvs. și partenerul dvs., relația frumoasă, pasionala și sănătoasă pe care o meritați va urma.

1. Iubiți-vă mai întâi

Ați auzit vreodată expresia "atragi ceea ce esti"? Aceasta este legea atracției - ideea că atragem lucrurile pe care ne concentrăm și care rezoneaza cu noi. Dacă îmbrățișați gândirea pozitivă, trăiți cu pasiune, atunci veți atrage oameni de pe matrimoniale pubi24 si nu numai, care fac același lucru. Învățarea iubirii de sine nu este întotdeauna ușoară. Va trebui să identificați și să vă depășiți credințele limitative și să vă rescrieți povestea pentru a vă oferi forță și încredere. Dar dacă vă întrebați cum să aveți o relație sănătoasă, este un prim pas vital.

2. Ridicați standardele

Trebuie să vă țineți la standarde înalte dacă doriți o relație sănătoasă. Dacă așteptările dvs. sunt scăzute și nu puneți efortul de a crește cu partenerul dvs., rezultatul va fi o relație învechită și deteriorată. Ce vrei cu adevărat de la relația ta? Care sunt standardele pe care le-ați deținut pentru partenerul dvs. de vis? Ce vă așteptați de la partenerul dvs., fizic și emoțional? Orice ar fi, asta e standardul pe care trebuie să il țineți ridicat. Sunteți un participant activ în această relație; Modul în care doriți să vă trateze partenerul este modul în care trebuie să-l tratati si dvs. pe el.

3. Faceți cunoștință cu nevoile principale ale partenerului dvs.

Ce este o relație sănătoasă? Sunt doi oameni care își satisfac reciproc nevoile lor. Cu cât faceți mai mult acest lucru, cu atât devine mai împlinită relația. Care sunt nevoile de bază ale partenerului dvs.? Confort? Securitate? Cum doresc să se întâlnească aceste nevoi? Prin atingere, cuvinte sau altceva? Cultivați abilitatea înțelegerii inimii intr-o casatorie sau relatie de cuplu. Stiind ce are nevoie partenerul dvs. la un nivel intelectual si nu numai, înseamnă conectarea la un nivel emoțional mai profund. Partenerul dvs. este prioritatea dvs. numărul unu? Ce ați da pentru dragostea vieții voastre? În același timp, vă simțiți personal împlinit de relație?

4. Comunicați eficient

Relațiile sănătoase depind de comunicarea eficientă. Nu trebuie să ii cititi gandurile partenerului pentru a știi ce vrea de la dvs. Comunicarea într-o relație sănătoasă înseamnă ascultare. Amintiți-vă, nu este vorba despre tine - este vorba despre ceea ce puteți face pentru persoana pe care o iubiți. Odată ce știți care sunt nevoile dvs. și ale partenerului dvs., puteți lucra în mod activ pentru a vă asigura că sunt îndeplinite. Ce ai face pentru dragostea vieții tale? Orice, nu? Întâlnirea nevoilor de bază vă vor duce la niveluri profunde de fericire, dragoste, pasiune și încredere.

5. Apreciați diferențele dvs.

Nu este nevoie să ignorați diferențele dintre dvs. și partenerul dvs. Dimpotrivă, aprecierea diferențelor dvs. este esențială pentru menținerea unui sentiment de entuziasm în relație. Aceste mici diferențe sunt ceea ce vă trezește interesul unul în celălalt si ceea ce trebuie să vă păstrați întotdeauna aproape de inimile și minții voastre.