Semne care iti arata ca partenerul te inseala

Semne care iti arata ca partenerul te inseala

Toate cuplurile se confrunta cu anumite probleme de-a lungul relatiei. Insa, daca simti ca partenerul nu mai comunica si nici nu isi doreste sa rezolve conflictele, atunci este posibil ca acesta sa te insele. In continuare, iti prezentam cateva semne care iti arata ca partenerul te inseala, semne pe care trebuie neaparat sa le iei in considerare.

1. Intuiția dvs.

Comportamentul său: suspectarea că ceva este in neregula este de multe ori primul semn pentru multe femei ca sunt inselate. Desigur, intuiția nu este dovada că partenerul tau pe care l-ai cunoscut pe matrimoniale publi, face de fapt ceva greșit, dar știi că ceva nu este bine. Adesea în aceste cazuri, ați văzut câteva dintre celelalte semne in mod inconștient. Dacă instinctul îți spune că ar putea să se joace, atunci ar trebui să-ți păstrezi ochii și urechile deschise pentru unele dintre celelalte semne.

2. Schimbările

Comportamentul său: acum că tehnologia face mai ușoara conexiunea dintre oameni, acest lucru nu numai că înseamnă că este mai ușor să ai o aventură, dar există și mai tentatii. Puteți descoperi că omul dvs. are un cont de e-mail pe care nu l-ați știut niciodată, sau poate că are două telefoane și știți doar de un număr. Un alt semn comun este atunci când începe să primeasca apeluri și să iasă din cameră, spunând adesea că lucrează și apoi devine defensiv când ajungi lângă telefonul lui.

A avea un al doilea telefon mobil care nu are nimic de-a face cu munca sau telefonul lor obișnuit poate fi un semn de înșelăciune. Mulți trișori păstrează un telefon special pentru comunicarea pe chat cu persoana sau cu oamenii cu care sunt implicați. În plus, orice modificare a comportamentului partenerului ar putea fi un semn de avertizare.

3. Prietenii tăi observă ceva

Comportamentul său: Nu este ceva ce a făcut, dar de multe ori prietenii și familia vor observa că lucrurile nu sunt destul de drepte între voi doi și începeți să puneți întrebări. Poate că ați argumentat mai mult când sunteți cu alții sau prietenii dvs. au observat că există o mulțime de tensiune când sunteți împreună. Pentru că trișorii se simt adesea vinovați, un mecanism psihologic comun este de a încerca să-și picteze partenerul sau soțul intr-o lumină negativă, ca să" justifice "înșelăciunea pentru ei înșiși. Ei pot încerca uneori să provoace argumente sau o atmosferă neplăcută pentru a crea această situație. De aceea, daca prietenii iti spune niste lucruri pe care le observa, atunci ar fi bine sa le iei in considerare sfaturile si sa fii mai vigilenta.

4. Partenerul este distant

Atunci cand partenerul devine distant si nepasator, cel mai probabil are pe altcineva. Daca nu mai face nici un fel de activitate impreuna cu dvs. si ramane mai mereu peste program la munca, atunci cel mai probabil te inseala. In alte situatii, partenerii pot sa nu mai fie fericiti si de aceea sa evite sa petreaca timp cu partenerele. Astfel, ei isi cauta tot felul de activitati pe care sa le desfasoare singuri sau se refugiaza in munca.