Ce trebuie sa faci pentru a trece cu bine peste o despartire

Ce trebuie sa faci pentru a trece cu bine peste o despartire

O despartire nu este deloc usoara, nici macar atunci cand nu mai aveti sentimente pentru persoana respectiva. Insa, exista unele solutii care te vor ajuta sa te simti mai bine si sa depasesti mult mai repede momentul. Iata ce trebuie sa faci pentru a trece cu bine peste o despartire.

Acorda-ti timp si nu grabi procesul de vindecare

Similar cu o moarte a unui iubit, sfârșitul unei relații construite cu o persoana de pe matrimoniale publihttps://matrimonialepubli24.com/, necesită doliu. Este bine să luați o perioadă pentru a vă întrista de la sfârșitul unei relații. Nu trebuie niciodata sa grabiti momentul vindecarii sau sa incepeti o alta relatie cu o alta persoana. Lăsați-vă să suferiți. Obțineți totul emoțional, astfel încât să puteți merge mai departe. Aveți timp să vă amintiți vremurile bune, să acceptați și să va bucurati de ele pentru ca mai apoi sa puteti lasa trecutul sa fie trecut. Amintiți-vă, există două persoane în majoritatea relațiilor și, astfel, două perspective, două partide care au făcut greșeli, doi oameni care nu se potrivesc destul de bine pentru a merge impreuna mai departe.

Nu arunca vina pe celalalt

Este tentant sa arunci vina pe celalalt, insa aceasta nu este o modalitate sanatoasa de a trece peste o despartire. Nu juca rolul de victima si asuma-ti si partea ta de responsabilitate pentru greselile pe care le-ai facut. Intotdeauna, intr-o relatie esuata ambiii parteneri sunt de vina. Poate unul mai putin si celalalt maim ult, insa amandoi au o parte de vina. Este normal să vă simțiți vinovați sau supărați, dar nici unul dintre voi nu era niciodată perfect în relația voastră. Dacă te-ai despărțit de el, sau el s-a despărțit de tine, trebuie să-ți dai seama că, în ciuda motivelor pe care le poți lista, ceea ce duce în cele din urmă la o despartire este incompatibilitatea. Odată ce vă puteți confrunta emotiile si trairile, puteți începe să vă confruntați cu faptul că veți fi într-o zi fericită fără acea persoana.

Închideți-vă rutina și mediul

Acest lucru nu înseamnă împachetarea a tot ceea ce dețineți și sa va mutati în alta țară. Și contrar credinței populare, o tunsoare drastică nu vă va vindeca durerea. Însa, realizarea unor schimbări subtile și eficiente în rutina și mediul dvs. poate oferi o perspectivă proaspătă. Începeți incet. De exemplu, nu frecventați locurile pe care le-ați frecventat împreună, ci alegeti locuri noi. Odată cu trecerea timpului, o sa puteți începe să vă întoarceți în acele locuri care vă reamintesc de ex-partenerul dvs., dar fara absolut nici un fel de emotii.

Evitati retelele de socializare

Nu puteți trece mai departe în timp ce vă urmați ex-ul dvs. pe Facebook. De asemenea, nu puteți viziona poveștile lui instagram și sa va simtiti bine. O regulă de bază a unei despartiri, este de a deconecta toate platformele sociale media. Deși va fi cel mai greu lucru pe care îl veți face, eliminarea numărului de telefon, este de asemenea o solutie excelenta. Cu cât mai multă distanță puteți crea între dvs. și Ex, cu atât mai repede veți fi pe drumul dvs. spre recuperare. Totodata, puteti incerca diverse cuplari cu persoane compatibile, pentru a petrece timp de calitate, nu neaparat pentru o relatie amoroasa.