Va dura relatia ta de cuplu pentru totdeauna?

Va dura relatia ta de cuplu pentru totdeauna?

Atunci cand esti intr-o relatie, comunicarea este esentiala pentru ca acel cuplu sa functioneze. Când sunteți cu persoana potrivită, nu vă gândiți la modul în care doriți să spuneți ceva. Pur si simplu spuneti ce aveti de spus pentru că știți că partenerul va înțelege. Ei bine, cum stii daca relatia ta de cuplu va dura pentru totdeauna?

Când aveți o veste proastă, soțul dvs. este prima persoană cu care doriti sa vorbiti

Când se întâmplă lucruri bune, o mulțime de oameni din cupluri de matrimoniale, nu pot aștepta să-i spună partenerului. Dar ce se întâmplă când se întâmplă ceva rău - și mai ales dacă "ceva rău" este într-un fel vina ta? Ei bine, atunci cand simti nevoia sa discuti cu partenerul tau despre lucrurile rele, stiind ca acesta iti va fi alaturi, te afli cu siguranta in cuplul potrivit.

Comunicarea este una foarte buna

Dacă sunteți cu persoana potrivită, atunci comunicarea dintre voi va fi una armonioasa. Daca, insa va certati destul de des si nu reusiti sa comunicati, atunic este posibil sa nu fiti compatibili si sunt sanse foarte mari ca acest cuplu sa nu dureze pentru totdeauna.

Partenerul dvs. înțelege relația dintre bani și timp împreună

Foarte multi barbati au tendinta sa creada ca banii fac o femeie fericita. Insa, femeile tot ce isi doresc de la acestia este sa petreaca timp de calitate impreuna. Tocmai acest lucru este ceea ce tine o relatie frumoasa si armonioasa pentru un timp indelungat.

Partenerul dvs. nu așteaptă să vă schimbați peste noapte

Persoana potrivită știe că există lucruri despre tine pe care vrei să le schimbi, dar nu se așteaptă sa le schimbi efectiv peste noapte. Este dispusa sa astepte atâta timp cât este necesar, pentru a vă ajuta sa va imbunatatiti. Chiar si atunci cand viata sexuala nu este una armonioasa, partenerul nu va incerca sa te jigneasca si va incerca sa te invete cum sa faceti sex astfel incat amandoi sa va simtiti pe deplin satisfacuti.

Partenerul dvs. nu vă permite să renunțați la voi înșivă

Afișarea răbdării este o modalitate apreciată de a arăta încrederea autentică în partenerul dvs. - pentru că arată că, indiferent de luptele sau problemele actuale, credeți cu adevărat în el. Nici un succes nu este peste noapte. De aceea, când partenerul dvs. este răbdător cu dvs. - în timp ce vă încurajeaza, de asemenea, să lucrați din greu - puteți obține uneori lucruri pe care nu vi le-ați imaginat niciodată.

 Un partener care te sustine si te incurajeaza, te va ajuta sa devii cea mai buna versiune a ta. Cercetătorii de la Universitatea Washington din St. Louis au descoperit că persoanele cu parteneri relativ prudenți și de încredere tind să funcționeze mai bine la locul de muncă, câștigând mai multe promoții, făcând mai mulți bani și se simt mai mulțumiți de slujba lor.

Este adevărat pentru bărbați și femei: "Conștiința partenerului" a prezis satisfacția viitoare, veniturile și probabilitatea de promovare. De aceea, daca partenerul tau face aceste lucruri pentru tine si tu, la randul tau, pentru el, atunci cel mai probabil relatia voastra va fi una de durata, frumoasa si armonioasa din absolut toate punctele de vedere.