Secretele unei casnicii frumoase si de durata

Secretele unei casnicii frumoase si de durata

Căsătoria este o decizie destul de serioasa care trebuie gandita foarte bine. Când lucrurile merg bine, angajamentul este ușor. Dar dragostea adevărată este cea care trece peste problemele si dificultatile vietii.

Atractia sexuala

Atractia sexuală în căsătorie matrimoniale include mai mult decât trupurile noastre. De asemenea, include ochii, mintea, inima și sufletul nostru. Când ne dedicăm mințile la fantezii sexuale despre o altă persoană, sacrificăm credincioșia sexuală față de soțul / soția noastră. Păstrați-vă sexualitatea zilnic și dedic-o în întregime soțului dumneavoastră. Credincioșia sexuală necesită auto-disciplină și o conștientizare a consecințelor.

Fii umil

Toți avem slăbiciuni și relațiile dezvăluie întotdeauna aceste greșeli mai repede decât orice altceva pe pământ. Un element esential al unei căsnicii sănătoase este abilitatea de a recunoaște că nu sunteți perfect, că veți face greșeli și că veți avea nevoie de iertare. Èšinând o atitudine de superioritate față de partenerul dvs. va aduce resentimente și va împiedica relația dvs. de a avansa. Dacă vă confruntati cu o astfel de situatie, luați un creion și scrieți rapid trei lucruri pe care partenerul dvs. le face mai bine decât dvs. - acest exercițiu simplu ar trebui să vă ajute să rămâneți umili. Repetați ori de câte ori este necesar.

Răbdarea / iertarea

Pentru că nimeni nu este perfect, răbdarea și iertarea vor fi întotdeauna necesare într-o relație de căsătorie. Partenerii de căsătorie de succes învață să demonstreze răbdarea și iertarea pentru partenerul lor. Ei recunosc cu umilință propriile lor greșeli și nu se așteaptă la perfecțiunea partenerului lor.

Timpul

Relațiile nu funcționează fără investiții în timp. Orice relație de succes necesită un timp de calitate împreună. Și timpul de calitate se întâmplă rar atunci când timpul de cantitate este absent. Relația cu soțul dvs. trebuie să fie cea mai intimă și mai profundă relație pe care o aveți. Prin urmare, va necesita mai mult timp decât orice altă relație de pe matrimoniale publi. Dacă este posibil, stabiliti anumite activitati pe care sa le faceti impreuna cu partenerul, cel putin o data pe saptamana.

Cunoașterea și încrederea

Cinstea și încrederea devin fundamentul pentru tot ceea ce este într-o căsnicie de succes. Dar, spre deosebire de cele mai multe dintre celelalte elemente esențiale din această listă, încrederea necesită timp. Puteți deveni într-un moment altruist, dar încrederea cere întotdeauna timp. Încrederea este construită numai după săptămâni, luni și ani, si in nici un caz peste noapte. Este nevoie de timp, deci începeți acum - și dacă aveți nevoie să reconstruiți încrederea în relația dvs., va trebui să lucrați chiar mai greu.

Comunicare

Partenerii de căsătorie fericiti comunică cât mai mult posibil. Ei discută cu siguranță programele copiilor, listele de cumparaturi și facturile de utilități. Dar nu se opresc acolo. De asemenea, comunică speranțe, vise, temeri și neliniști. Ei nu discută doar schimbările care au loc în viața copilului, ei discută, de asemenea, schimbările care au loc în inimile și sufletele lor. Această cheie esențială nu poate fi trecută cu vederea, deoarece comunicarea sinceră devine fundație pentru atâtea alte lucruri: angajamentul, răbdarea și încrederea - doar pentru a numi câteva.