Semne ca esti in relatia potrivita

Semne ca esti in relatia potrivita

Ei bine, ceea ce este fascinant despre relații este dinamica a două persoane care se apropie împreună și rămân împreună indiferent de problemele care apar de-a lungul vietii. Relațiile noastre nu sunt doar influențate de acțiunile noastre actuale, ci și de relațiile noastre anterioare și de experiențele de viață pe care le prezentăm în relația actuală.

Cum ne confruntăm cu perceptiile greșite și neînțelegerile determină puterea și sănătatea relației noastre și nivelul de fericire pe care îl putem experimenta. Iata care sunt semnele care iti arata ca te afli in relatia potrivita.

1. Maturitatea emoțională

Un semn clar al unei relații bune formate pe matrimoniale pubi24, este că ambii parteneri se concentrează pe ceea ce doresc să creeze și cum vor să se simtă. Poate fi ușor sa dam pe partenerul nostru atunci când nu ne simțim bine despre noi înșine sau oarecum copleșiți de probleme, insa daca acest lucru nu se intampla niciodata intre tine si partenerul tau, atunci inseamna ca te afli in relatia potrivita. Cineva a spus, de asemenea, "nu este ceea ce spui, dar cum spui asta."

Cuvintele noastre și puterea emoțională din spatele lor sunt fie inaltatoare, fie distructive în relațiile noastre. Când ne concentrăm asupra a ceea ce nu vrem, suntem în permanent la vechea programare subconștientă cultivată din experiențele noastre de viață. Aceste "script-uri" pot deveni auto-distructive atunci când sunt exprimate printr-o maniera negativa. Multe cupluri încep să concureze unul împotriva celuilalt în loc să se susțină reciproc pentru a crea cel mai bun rezultat.

Este esențial să rămâneți prezenți, să vă concentrați asupra modului în care vreti să simțiti și să va aliniati cuvintele și acțiunile voastre față de acest rezultat. Cuplurile care se bucură de o relație puternică și sănătoasă își monitorizează conștient stările lor emoționale și, prin urmare, pot influența impactul comunicării lor verbale și non-verbale într-o manieră pozitivă. Acest lucru oferă un beneficiu pe termen lung de îmbunătățire a dorinței lor generale de a fi împreună și de a se conecta la niveluri mai intime.

2. Atracția fizica

Cunoscută ca dragostea și hormonul de atractie, oxitocina nu joacă doar un rol important în intimitate. Totodata, este vitala pentru creșterea încrederii și atracției între două persoane. Când aveți încredere în cineva, molecula de oxitocină motivează, de asemenea, reciprocitatea. Oxitocina este generată în creier numai după un eveniment sau o acțiune concretă, fericita.

Dacă mă tratezi bine, în cele mai multe cazuri creierul meu va sintetiza oxitocina și acest lucru mă va motiva să vă tratez bine în schimb.

Într-o relație, acțiunile și comportamentele noastre fie atrag, fie indeparteaza partenerul de cuplu. Acest lucru este valabil mai ales atunci când avem valori contradictorii. Este important să știți și să respectați ceea ce este important pentru partenerul vostru. Orice problemă nerezolvată poate construi resentimente și poate submina calitatea unei relații. Stresul prelungit și anxietatea sunt ca o otravă la oxitocină. Foarte multe persoane care fac videochat, experimenteaza de asemenea un nivel ridicat de oxitocina, ceea ce cu siguranta ajuta la imbunatatirea starii de fericire.