Semne care iti spun ca relatia ta nu mai este una armonioasa

Semne care iti spun ca relatia ta nu mai este una armonioasa

Când suntem investiti din punct de vedere emoțional pentru o perioadă lungă de timp, poate fi mai ușor să ne uităm la dezacorduri. Nu este niciodată simplu să vă gândiți să vă despărțiți de cineva pe care îl iubiți. Dar prin învățarea cum să recunoaștem când o relație s-a terminat și să ne pregătim să facem față după aceea, putem determina de ce este mai bine să mergem mai departe. Dacă nu sunteți sigur de ce să faceți, căutați aceste semne cheie care arata ca o relatie s-a terminat.

Nu există o conexiune emoțională

Când scânteia a dispărut, este greu de spus dacă o relație formata pe matrimoniale pubi24 merită salvată. Unul dintre semnele cheie ca relația dvs. se încheie este că nu mai sunteți vulnerabili și deschisi cu partenerul dvs. O piatră de temelie a relațiilor fericite și sănătoase este că ambii parteneri se simt confortabili să fie cu adevărat deschisi pentru a împărtăși gândurile și opiniile unul cu celălalt. Ne ascundem sentimentele mai profunde (de la noi și de la alții). Dacă nu împărțiți ceea ce este într-adevăr în mintea voastră, ar putea fi un semn că nu mai doriți o conexiune profundă.

Intimitatea fizică nu mai este cum era odata

Dorința sexuală poate influența destul de mult pe parcursul unei relații. Dacă sunteți într-o relatie de lunga durata iar viata sexuala nu mai este una satisfacatoare, nu este neapărat un semn că relația s-a terminat. In unele cazuri, exista unele lucruri pe care le poti face pentru a reaprinde flacara pasiunii. In alte cazuri, insa, nu se mai poate face nimic. Lipsa de interes sexual este adesea o reflectare a sănătății și a potențialului de longevitate a relațiilor. În unele relații care se află pe punctul de a termina, sexul poate fi primul dintre multe conexiuni care încep să se estompeze.

E greu să fii de acord

Un alt semn de semnalizare care duce spre o despărțire este că nu mai sunteti de acord in aproape nimic. Când aveți de-a face cu dezacorduri constante, acesta situatie poate duce la furie de ambele părți. Când luptele sunt neîncetate, până la punctul în care există foarte puține minute de calm, cel mai probabil iubirea nu mai exista in acel cuplu. Unele cupluri devin atât de epuizate prin lupta împotriva lor că ei se opresc pur și simplu din împărtășirea lucrurilor unul cu celălalt și au capacitatea zero de a ajunge la un acord comun.

Altcineva pare mai atrăgător

În timp ce este normal să ai fantezii despre alte persoane, dorințele pot fi dăunătoare atunci când minimizează importanța sexului cu partenerul dvs. Indiferent dacă sunteți fixat pe fostul dvs. sau pe cineva de la serviciu, este timpul să vă reconsiderați toate acele sentimente intime.

Încrederea a dispărut

Indiferent dacă partenerul dvs. a avut o aventură sau pur și simplu nu se tine de promisiuni, încrederea este greu de reconstruit. Dacă simțiți că nu puteți avea încredere în persoana de langa dvs., atunci este un blocaj care împiedică orice legătură semnificativă.