Cum sa navighezi in siguranta pe un site de dating

Cum sa navighezi in siguranta pe un site de dating

Pentru a naviga in siguranta pe un site de dating, este esential sa iei in considerare unele aspecte. In acest articol te vom ajuta sa intelegi ce detalii sunt importante atunci cand accesezi o platforma de dating.

Faceți cercetarea necesara

Realizati o căutare Google simplă înainte de a vă întâlni cu persoana cunoscuta pe un site de dating matrimoniale public. Asta nu înseamnă să devii un stalker, ci înseamnă să aveți cel puțin o idee despre cine este persoana înainte să vă întâlniți cu el sau cu ea. Dacă este posibil, încercați să găsiți imagini și să vedeți ce informații suplimentare apar despre persoana dincolo de Facebook și Instagram.

Utilizați un număr de voce Google în loc de numarul dvs. personal

Pentru a vă asigura siguranța, obțineți un număr gratuit de telefon vocal Google. Cu aplicația Google Voice, puteți verifica apelurile, mesajele vocale și mesajele doriti in cazul in care sunteti deranjat. Păstrați numărul personal sigur și numai pentru persoanele cu care vă simțiți confortabil.

Video Chat înainte de întâlnire

Astăzi, există atât de multe modalități de chat video cu capacitatea de a utiliza FaceTime, Google Hangouts, Skype și chiar Facebook pentru apeluri video. Este o idee bună să vă bucurați de persoana cu care urmeaza sa va intalniti. Acest lucru ar putea contribui, de asemenea, la reducerea riscului de a fi "pacalit" de cineva care pretinde că este cineva care nu este.

Chat prin telefon înainte de prima intalnire

Daca sa va vedeti pe camera nu este posibil, atunci ar trebui macar sa vorbiti la telefon. De ce este o idee bună? Vorbind prin telefon vă permite să auziți celălalt individ și să ridicați anumite indicii verbale care pot fi ascunse prin mesagerie instantanee sau texte. In plus, acest lucru vă oferă șansa de a simți individul mai bine înainte de prima întâlnire.

Conduceți sau luați transportul public

Nu acceptați invitația de a fi luata cu masina de persoana cu care urmeaza sa va intalniti. Luați propriul vehicul sau utilizați transportul public, dacă este posibil. Luarea propriului dvs. vehicul scade, de asemenea, riscul de a vă pune într-o situație incomodă sau chiar periculoasă, deoarece veți fi în control unde mergeți.

Intalniti-va într-un loc public

Pentru prima intalnire sau chiar două cu o persoana de pe un site de matrimoniale gratuit, evitați să mergeți intr-un loc privat. În schimb, întâlniți-vă la un loc public în care există o mulțime de oameni în jur, ca un restaurant, cafenea, patinoar sau un alt loc în care există în mod obișnuit o multime de oameni. În cazul în care vă simțiți incomod, vor exista și alte persoane care va pot ajuta. În plus, acest lucru oferă unui membru al familiei sau unui prieten posibilitatea de a fi prezentă sau în vecinătate in cazul in care lucrurile merg prost.

Nu dați prea multe informații personale.

Aveți grijă la informațiile pe care le distribuiți. Nu dați locurile pe care le vizitați în mod normal, locațiile membrilor familiei, ziua de naștere și alte informații personale atât de repede. După ce dvs. și partenerul dvs. vă cunoașteți unul pe celălalt mai bine și vă simțiți mai confortabil, atunci puteți împărtăși ceva mai mult despre dvs.